Selecteer een pagina

Over MomsNetwork 

Op MomsNetwork delen moeders hun ervaringen en adviezen om andere moeders te helpen! Elke keer vertellen drie verschillende (aanstaande) moeders over onderwerpen die hun bezig houden. Van de ontwikkeling van je baby tot het blijven van jezelf. Van slaapritmes tot borst- en vaste voeding.

Ervaringen van andere moeders

Moedersschap kan nog al overweldigend zijn. Als je kleine een minuutje stil is google je je suf naar informatie. Op dat soort momenten is het fijn om verhalen en ervaringen van andere moeders te lezen. Echte verhalen met oprecht advies van moeders die hetzelfde hebben meegemaakt als jij.

Zelf ervaringen en adviezen delen?

Je kunt ook actief lid worden van MomsNetwork. Dat betekent dat jij het leuk vindt om ook je ervaringen te delen. We zullen dan per e-mail contact met je opnemen om een keer deel te nemen aan een (telefonisch of skype) interview.

Op de hoogte blijven? 

We bestaan sinds augustus 2018, vanaf dit moment komt er elke week nieuw artikel online. Bekijk hier onze blogJij kunt je abonneren op onze nieuwsupdate. Je ontvangt dan elke week een nieuw artikel waarin verschillende moeders (en vaders) hun ervaringen delen over typische ouderschapsonderwerpen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial